ЯНГИ ДАВРДА ХОРЗАМ ВИЛОЯТИГА БЎЛГАН ЭЪТИБОР (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси Президенти Ш.Мирзиёевнинг 2016-2020 йиллардаги Хоразм вилоятига қилган ташрифлари давомидаги истиқболли режалар ва уларнинг амалга оширилиши, ислоҳотларнинг жамият ва халқ ҳаётида ўз тасдиғини топаётгани, ҳаракатлар стратегиясининг ҳаётга жорий этилиши туманлар мисолидаги фактлар орқали ёритиб берилади.