HARAKATLAR STRATEGIYASI VA TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA FUQAROLIK JAMIYATI NAZORATINING TAKOMILLASHTIRILISHI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Tezisda mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlar, qabul qilingan Harakatlar strategiyasi va uning bevosita davomi sifatida qaralayotgan Taraqqiyot strategiyasidagi asosiy ustuvor yo’nalishlar aks etgan. Shuningdek bu dasturlarda fuqarolik jamiyati nazoratini rivojlantirishga qaratilgan fikr va mulohazalar bayon etilgan.