QARINDOSHLIK TERMINOLOGIYASINI ANROPOTSENTRIK PARADIGMA NUQTAI NAZARIDAN O‘RGANILISHI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
АННОТАЦИЯ: Mazkur maqola qarindoshlik terminologiyasi murakkab xarakterga ega bo‘lgan muhim etnografik va tarixiy manba sifatida o‘rganilishga hamda “qarindoshlik” terminologiyasini anropotsentrik tabiati tadqiqiga bag‘ishlangan.