O'ZBEK INGLIZ TILLARIDA TURIZM SOHASIGA OID TERMINLARNING QIYOSIY TIPOLOGIYASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Bugungi kunda yurtimizda o'zbek ingliz tillarida turizm sohasiga oid terminlarning qiyosiy tipologiyasi hamda turizm sohasini rivojlantirishga oid ko‘plab chora-tadbirlar amalga oshirilmoqda.