MUHAMMAD YUSUF SHE’RLARIDA VATAN MADHINING AKS ETISHI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya:Ushbu maqolada shoir ijodi va uning she’rlarida vatan madhi o’ziga xos uslubda bayon etishi tahlil qilingan.