BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHILARI FAOLIYATINING ILMIY – PEDAGOGIK ASOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jismoniy tarbiya o’qituvchisi ilmiy pedagogik faliyatida uchraydigan asosiy atamalar, pedagogik faoliyatni to’g’ri tashkil etish, jismoniy tarbiya o’qituvchilari ilmiy pedagogik faoliyati davomida alohida e’tibor qaratishi lozim bo’lgan jihatlari va qay tarza yondashish zarurligi, shuningdek, jismoniy tarbiya o’qituvchisining innovatsion va texnologik faoliyatini tashkil qilish xususida so’z yuritiladi.