AVTOMOBIL SANOATIDA MONOMER, POLIMER, OLIGOMERLAR VA ULARNIG TUZILISHI, XOSALARI, KERAKLILIK DARAJASINI O'RGANISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola avtomobil sanoati kontekstida monomerlar, polimerlar va oligomerlarning murakkab xususiyatlarini va qo'llanilishini o'rganishga qaratilgan. Ularning strukturaviy tarkibini, noyob xususiyatlarini va avtomobil ishlab chiqarishdagi zarurat darajasini o'rganib chiqib, biz ushbu kimyoviy ob'ektlar transport vositalarining ishlashi, xavfsizligi va barqarorligida qanday yutuqlarga erishayotgani haqida qimmatli ma'lumotlarga ega bo'lishimiz mumkin.