БОШҚАРУВ ТАҲЛИЛИДА МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИ АНИҚЛАШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада меҳнат омиллари бошқарув таҳлилидаходимлар фаолиятининг умумий кўрсаткичлари билан бирга уларнингфаоллигини ифодаловчи ходимларнинг корхонани инновацион ривожланишига,мижозлар билан муносабатларини ривожлантиришга, бўлимлар фаолиятинимувофиқлаштиришга ҳисса қўшиши каби хусусий кўрсаткичларини таҳлилқилиш орқали меҳнат ресурслари бошқарув таҳлилини такомиллаштириш ҳақидафикр юритилган