FALSAFIY TAFAKKUR TARAQQIYOTI BOSQICHLARI: G’ARB FALSAFASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada g‘arb falsafasining falsafiy tafakkur taraqqiyoti bosqichlari tadqiq qilinadi