KORRUPSIYAGA BYUROKRATIYA VA PORAXOʻRLIKNI QANDAY YOʻQOTISH MUMKIN (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi vaqtdagi davlat siyosati huquqiy islohotlarning asosiy tarmogʻi sifatida korrupsiyaga qarshi kurashish huquqiy asoslarini yaratilganligi va xalqaro huquqning ilgʻor ijobiy tajribasiga asosan takomillashtirilib borilayotganliginikoʻrish mumkin. Ushbu maqolada Korrupsiyaga byurokratiya va poraxoʻrlikni qanday yoʻqotish mumkinligi haqida mulohazalar bayon etiladi.