SHARQ VA GʻARB FALSAFASI RIVOJLANISHGA TAʼSIRI, UNING ZAMONAVIY OʻZIGA XOSLIGI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Davr oʻzgarishi, aqliy mehnat jismoniy mehnatdan ajralib chiqishi va jamiyat tizimi oʻzgarishi bilan kishilarning ijtimoiy hayoti ham, insonlarga boʻlgan munosabat ham oʻzgarib boradi. Bu borasida Sharq va Gʻarb falsafasida o‘z ifodasini topdi. Ushbu maqolada Sharq va Gʻarb falsafasi rivojlanishga taʼsiri, uning zamonaviy oʻziga xosligi tadqiq qilinadi.