O’QUVCHILARDA O’Z JONIGA QASD QILISHNING AYRIM JIHATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu mаqоlаdа bolalarda o‘z joniga qasd qilishnin ayrim ijtimoiypsixologik jihatlari tаvsifi bаyon etilgаn.