STATIVLIKNI IFODALOVCHI ELEMENTLARNING LEKSIK-SEMANTIK GURUHLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada stativlikning ifodalovchi elementlarning leksiksemantik gurhlari aniqlandi. Asosan stativlikni ifodalovchi elementlarning fe’llar orqali ifodalanishi tahlil qilingan.