UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA “O‘G‘RI” HIKOYASINI INTERFAOL METODLAR VOSITASIDA O‘RGANISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda talim tizimining dolzarb masalalari, o‘qitishning zamonaviy interfaol metodlari to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.Shu bilan birga 6-sinf adabiyot darslarida “O‘g‘ri” hikoyasini o‘qitishda “Klaster” , “Mantiqiy chalkash zanjir”, “Beshinchisi ortiqcha”, “O‘z o‘rnini top” metodlari yordamida dars o‘tish texnologiyasi ishlab chiqilgan.