ZAHIRIDDIN MUKHAMMAD BABUR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ABSTRACT Zahiriddin Muhammad Bobur is the great son of Uzbek people. His name lives in literature, science, and enlightenment.