TOSHKENT HAVOSI IFLOSLANISHI VA UNI OLDINI OLISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Toshkent shahar havosini iflloslanishiga sabab bo’ladigan omillar va ularni bartaraf qilish usullari haqida so’z yuritiladi.