ATMOSFERA HAVOSINI CHANG VA GAZDAN TOZALASH USULLARI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugun oldimizda turgan muhim ekologik muammolardan biri – atmosfera havosining musaffoligini asrash , atmosfera havosini chang va gazdan tozalashning birneshta usullari orqali ushbu muammolarni osonlashtirish haqidagi tushunchalar yoritilib berilgan.