OQOVA SUVLARI MUOMALARI VA TOZALASH USULLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oqova suvlarni zamonaviy usullar orqali tozalash, bu maqsadda ishlatiladigan jihozlarni takomillashtirish orqali atrof muhitni zararli oqova suv chiqindilardan xoli hududga aylantirish, oqova suvlarni tozalashda yangi texnalogiyalarni qo’llash usullari ko’rsatilgan.