HOZIRGI INGLIZ TILIDA TELESKOPIK NEOLOGIZMLARNING SEMANTIK TASNIFI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola hozirgi ingliz tilida teleskopik neologizmlarni semantik jihatidan tasnif qilishga bag’ishlangan