SHOKOLAD FABRIKASI HAMDA AVTOMATLASHTIRILGAN SHOKOLAD SEXLARI QADOQLASH JARAYONLARIDA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
To'liq avtomatik shokolad qadoqlash mashinasi qo'lda yoki yarim avtomatik mashinalarga nisbatan bir qancha afzalliklarga ega. Avvalo, robototexnika bilan avtomatlashtirish shokoladli qadoqlash ishlab chiqarish samaradorligini sezilarli darajada oshiradi. Ushbu mashinalar samaradorlik, moslashuvchanlik, xavfsizlik, integratsiya, sifat va ulanishning yuqori darajalariga erishish uchun mo'ljallangan.