BOSHLANGICH SINFLARDA INNOVATSIYA VA INTEGRATSIYA ASOSIDA TASHKIL ETILGAN ONA TILI DARSLARIDA O’QUVCHILARNING TAYANCH VA FANGA OID KOPETENSIYALARI RIVOJLANISH TEXNOLOGIYASI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda “Ona tili” fanini o‘qitishnin samaradorligi, ona tili ta’limining mazmuni va maqsadiga muvofiq keladigan topshiriqlar tizimi hamda metodlarini to‘g‘ri belgilash haqida fikr yuritiladi.