INTELLEKTUAL KOMPETENTLIK INTELLEKTUAL QOBILIYATLAR VA IJODKORLIKNING BIRLIGI SIFATIDA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada intellektual kompetentlikning asosiy formulasi va uning tarkibiy qismlari, shuningdek, intuitiv kompetentsiya haqida olimlarning fikrlari o`rganilib, tahlil qilindi. Shuningdek, intuitiv kompetentlikning tarkibi bo`lgan mantiqning ajralmas ikki qismi haqida so`z boradi.