ILK YOSH DAVRIDAGI BOLALARDA IJODKORLIK KURTAKLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ilk yosh davridagi bolalarda go‘zallik san’atining paydo bo‘lishi, rasm chizish san’atini noan’anaviy usullar bilan o‘rgatish, bolalarda estetik tarbiyani shakllantirish haqida so‘z yuritilgan.