O'ZBEKISTON QISHLOQ XO'JALIGIDA MARKETINGNING RO’LI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O'zbekiston xishlo'q sohasidagi marketingning asosiy muammolarini, jarayonlarni va ularning xalqaro tajribalardan olingan mukammalliklarni tahlil qilishga oid ma'lumotlar mavjud