ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ТАЛАБАЛАРИДА ИЖТИМОИЙ ФАОЛЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК МЕХАНИЗМЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Дунёда олий таълим муассасалари талабаларининг ижтимоий фаоллигини ривожлантириш технологиясини такомиллаштириш, ташаббускорлигини қўллаб-қувватлашга доир воситаларни яратиш, маданий ва коммуникатив фаолиятга асосланган самарали педагогик механизмларни жорий этишга алоҳида аҳамият қаратилмоқда