ТОШКЕНТ ШАҲРИДА 2020-2023 ЙИЛЛАР МОБАЙНИДА КОРОНАВИРУС COVID-19 ИНФЕКЦИЯСИ БИЛАН КАСАЛЛАНИШНИНГ РЕТРОСПЕКТИВ ЭПИДЕМИОЛОГИК ТАҲЛИЛИ. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
COVID-19 пандемияси Уни тўхтатишда самарали эканлиги исботланган. Бироқ, болалар учун узоқ муддатли уйда қолиш, уларнинг соғлиғига хавф туғдириши ва баъзи потентсиал ён таъсирларга олиб келиши мумкин. жисмоний ҳаракатсизлик, тана килограмм ортиши, хулқ-атворга қарамликнинг бузилиши, қуёш нурига этарли даражада тўйинмаслик, руҳий касалликлар, зўравонлик ва ижтимоий изоляция - бу оқибатларнинг баъзиларидур.