IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA TIBBIY XIZMATLAR BOZORINI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Jahonda aholi hayot sifatini oshirish, milliy xavfsizlikni taʼminlash, ijtimoiy muammolarni hal etish va mintaqaviy imkoniyatlardan oqilona foydalanishda tibbiy xizmatlar bozorini rivojlantirishga alohida eʼtibor qaratilmoqda.