BOSHLANG’ICH O’QUVCHILAR VA YUQORI SINF O’QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI SAMARALI O’QITISH METODIKA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda xorijiy tillarni bilish ko’nikmasi hayotimizning ajralmas qismlaridan biri bo’lib bormoqda. Mazkur ilmiy maqolada yuqori hamda boshlang’ich o’quvchilariga ingliz tilini oson samarali hamda o’quvchilarni qiziqtirish maqsadida turli zamonaviy innovatsion metodikalar orqali o’rgatish usullari bilan tanishingiz mumkin.