MAKTAB O’QUVCHILARI PSIXOLOGIYASINING SHAKLLANISH JARAYONI VA OMILLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: O’quv jarayonini o’quvchi shaxsining yosh, psixologik va indididual xolatlarini inobatga olgan holda tashkil etish, ’quvchining psixologik xolatini yaxshilash va darsga nisbatan munosabatini muvofiqlashtirish kabi ko’nikmalarni tashkil etishda psixologiyaning ahamiyati yuqori baholanadi. Usbu maqolada maktab o’quvchilarining individual-psixologik xususiyatlari haqida bayon etiladi.