OʻZBEKISTON MADANIY-XOʻJALIK HUDUDLARI BRONZA DAVRI GEOGRAFIK HOLATI XUSUSIYATLARI VA ETNOGENETIK JARAYONLARNING RIVOJLANISH TARIXI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Oʻzbekiston hududida bronza davrida etnogenetik jarayonlar ta’sirida madaniy-xoʻjalik tiplarida yuz bergan oʻzgarishlar tahlil qilinadi.