MUNIS XORAZMIY VA “SAVODI TA’LIM” ASARINING PEDOGOGIK MOHIYATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Munis Xorazmiyning “Savodi ta’lim” asarining didaktik ahamiyati, pedogogik qarashlarining mohiyati, xalqparvarlik gʻoyalari yoritib berilgan.