ТИЖОРАТ БАНКЛАРИНИНГ ЛИКВИДЛИЛИГИ ВА МОЛИЯВИЙ БАРҚАРОРЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ ХУСУСИДАГИ ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ ҚАРАШЛАР (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада тижорат банкларининг ликвидлилиги ва молиявий барқарорлигини таъминлаш хусусидаги илмий-назарий қарашлар, яъни хорижлик ва Ўзбекистонлик иқтисодчи олимларнинг ушбу борадаги фикрлари таҳлил қилинган.