ABDULLA ORIPOV HAYOTI VA IJODI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada, shoir, tarjimon, publitsist, jamoat arbobi Abdulla Oripov hayoti va ijodi, she’riyati, unvonlari haqida ma’lumotlar yoritilgan