МУЗЕЙНИНГ ТАРБИЯВИЙ АХАМИЯТИ. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
“ Буюк тарихда ҳеч нарса изсиз кетмайди . У халқнинг қонида, тарихий хотирасида сақланади ва аъмалий ишларда номоён бўлади.