KRISTOFER MARLONING “BUYUK TEMURLANG” ASARI YOZILISHIGA ASOS BO‘LGAN SOHIBQIRON SHAXSI JAHON ADABIYOTIDA (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Abstract This article analyzes the depiction of the prototype of Amir Temur in the works of prominent writers of the world literature.