INSON FALSAFASI (ANTROPOLOGIYA) (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Insonning paydo bo‘lishi to‘g‘risidagi gipotezalar, Kreatsionizm va evolyusionizm, Darvinning evolyusion nazariyasining insonga oid tabiiy-ilmiy tadqiqotlarga kuchli turtki bergani, Sharq va g‘arb falsafasida inson antropologiyasi,