CHO‘L VA CHO‘L-DASHT MINTAQASINING SUG‘ORILADIGAN TUPROQLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada cho‘l va cho‘l-dasht mintaqasining sug‘oriladigan tuproqlarining holati, o‘simlik qoplami va ekologiyasi to‘g‘risida ma`lumotlar berilgan