MUHAMMAD SODIQ QOSHGʻARINING PEDAGOGIK QARASHLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada IX asrda yashab ijod etgan, Muhammad Sodiq Qoshgʻariyning pedagogik qarashlari, Qoshgʻariy qarashlarida taʼlim-tarbiyaga va odob-axloqqa e’tibori haqida va bugungi kundagi ta’lim-tarbiya, odob-axloq haqida fikrlar keltirib oʻtilgan.