UNDERSTANDING TRANSLATION UNITS AND SHIFTS (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Abstract: Understanding translation units and shifts is crucial for effective translation