ИНСОН АЗИЗ – ХОТИРАСИ МУҚАДДАС (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Бугун биз шундай тинч ва осуда кунларда яшашиммиз учун ўтмишда кўплаб аждодларимиз ўзларини азиз жонларидан кечишди. Бунга тарих гувоҳ. Манашундай инсонлардан бири Наманган вилояти Тўда қишлоғида туғилиб ўсган Солижон Адашевдир.