ЛИБОС ИНСОН КЎРКИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Жаҳондаги ҳар бир халқ маданияти уларнинг анъанавий кийимкечаклари, безак-тақинчоқларида акс этган. Улар ҳар бир миллат ва халқнинг узига хос хухусиятларини намоён қилади.