UMAR HAYYOMNING TA’LIM VA TARBIYAGA OID FIKRLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada buyuk faylasuf olim Umar Xayyomning ta’lim tarbiyaga oid ilmiy va falsafiy fikrlari bayon qilingan. Maqolada Umar Xayyomning asarlari, ruboiylari va risolalaridagi hozirgi kunda ham muhim boʻlib qolgan fikrlari yoritilgan.