ONA TILI DARSLARIDA INTERAKTIV DOSKADAN FOYDALANISH USULLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ona tili darslarini o’tilishida eng ko’p murojaat qilinadigan vosita bu doskadir. Chunki o’quvchilarning yozma nutqi ona tili fani bilan shakllanadi. Shunday ekan fanni o’qitilishi(o’rgatilishi) davomida boshqa fanlarga qaraganda doskaga ehtiyoj katta.