SHARQ NOTIQLIK TARIXIGA NAZAR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, Sharq va Markaziy Osiyoda nutq tarixining taraqqiyoti, notiqlik san’atining fan sifatida tug’ilishi va sharq notiqlari haqida ma’lumot berilgan.