MAHMUD QOSHGʻARIYNING PEDAGOGIK QARASHLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tarixan shakllanib kelgan pedagogika, sharq uygʻonish davridagi pedagogik qarashlar hamda Mahmud Qoshgʻariyning pedagogik qarashlari yoritib beriladi.