КОРХОНАЛАРДА ИЖТИМОИЙ ҲИСОБОТНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Тадқиқотда ижтимоий масъулиятнинг моҳияти ўрганилган. Номолиявий ҳисоботларни шакллантиришга оид хориж тажрибаси тадқиқ этилган. Шунигдек, ташқи ва ички ижтимоий ҳисобот тузишнинг авзалликлари батафсил баён этилган. Ижтимоий ҳисобот тузишнинг моҳияти тадқиқ этилган. Молиявий ҳисобот тузишни босқичлари ўрганилиб тегишли таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.