ELEKTR ENERGETIKA SOHASIDAGI XODIMLARNING ESKI VA HOZIRGI LIBOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, elektir va energetika soha vakillarining zamonaviy va eski himoyaga ega liboslari bilan birgalikda kiyimlarning sifati, qulayligi, qanchalik insoni himoya eta olishi haqida ma’lumotlar berilgan.