HARBIY XIZMATCHI AYOLLAR UCHUN ERGONOMIK VA EKSPLUATATSION KO‘RSATKICHLARI TAKOMILLASHGAN FORMALI KIYIM GARDEROBINI YARATISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аnnotatsiya: Maqolada ergonomik va ekspluatatsion ko‘rsatkichlari yaxshilangan harbiy xizmatchilar uchun kiyim-kechak garderobini ishlab chiqish va kiyim-boshni loyihalashtirish bo‘yicha fikr va mulohazalar mavjud.