KON-METALLURGIYA KOMBINATIDA ISHLAYDIGAN ISHCHILARNING XAVFLI VA ZARARLI ISHLAB CHIQARISH OMILLARI VA XUSUSIYATLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Maqolada turli sharoitlarda ish joylarda xavfli va zararli ishlab chiqarish omillari tahlil qilindi. Ushbu omillarni hisobga olgan holda va uning himoya xususiyatlarini saqlab qolish tamoyiliga asoslanib,metallurgiya ishlab chiqarishida kasbiy xavfni aniqlash kerak.