ERGONOMIK VA OPERATSION KO‘RSATKICHLARI YAXSHILANGAN HARBIY XIZMATCHILAR UCHUN KIYIM-KECHAK SHKAFINI ISHLAB CHIQISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аnnotatsiya: Maqolada ergonomik va operatsion ko‘rsatkichlari yaxshilangan harbiy xizmatchilar uchun kiyim-kechak shkafini ishlab chiqish va kiyim-boshni loyihalashtirish bo‘yicha fikr va mulohazalar mavjud.